HUOM! Jos epäilet koronavirustartuntaa (COVID19) tai jos sinulla on jokin seuraavista oireista: kuume, yskä, hengenahdistus tai kurkkukipu, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme varatun ajan perumiseksi. Näissä tilanteissa ota yhteys oman piirisi terveysaseman tai sairaalan päivystykseen PUHELIMITSE, esim. TYKS akuuttiosasto 023138800.

Koronaviruksen oireita voivat olla myös päänsärky, lihaskipu tai väsymys. Voit tehdä oirearvion sivustolla https://www.omaolo.fi. Oirearvio on tarkoitettu koronavirustartunnan todennäköisyyden arviointiin sekä antamaan neuvoja infektion leviämisen estämisestä ja hoidon tarpeen arvioinnista.

Ajankohtaista ja luotettavaa tietoa löydät THL:n koronainfosivuilta.

Nettivaraus 24/7

Joustavien vastaanottokäytäntöjemme vuoksi kaikki vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksessa. Mikäli etsimäsi palvelu ei löydy verkkopalvelusta tai vapaita aikoja ei löydy lähipäiville, voit soittaa asiakaspalveluumme ja tiedustella aikoja puhelimitse.

Voit varata aikoja ja kysyä lisää palveluistamme soittamalla asiakaspalveluumme.

Ohjeita nettivaraukseen

  • Ensimmäinen käynti Turun Perhelääkäreillä? Mikäli kirjautuminen ei onnistu henkilötunnuksella ja nimellä, rekisteröidy palvelun käyttäjäksi valittuasi vapaan ajan.
  • Gynekologin vastaanotto: ensikäynti varataan 40 minuutin pituiseksi. Maksu toteutuneen mukaan (20, 30, 40, 50, 60 min). Jatkokäynnit suunnitellaan yhdessä lääkärin kanssa. Vastaanottoaikaan sisältyy potilasasiakirjamerkintöjen tekeminen. Aika toimenpiteeseen (esim. ehkäisykapselin asetus tai poisto) varataan puhelimitse. Seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa ensikäynti varataan 60 min pituiseksi. Maksu toteutuneen mukaan (40, 50, 60 min). Jatkokäynnit suunnitellaan yhdessä lääkärin kanssa. Vastaanottoaikaan sisältyy potilasasiakirjamerkintöjen tekeminen. Vastaanotolle voi tulla kumppanin kanssa.
  • Terveystarkastus, ajokortti (ei laaja): ajokortti- tai mopokorttitodistusta varten varataan 15 minuutin aika. Aika laajennettua lääkärinlausuntoa varten (30 min) varataan puhelimitse.
  • Laboratoriotutkimukset: ajanvaraukset sydänfilmiin ja huumeseulontaan ainoastaan puhelimitse p. 02-2504433
  • Toimenpiteet: ajanvaraukset puhelimitse P.02-2504433