Lääkkeettömästi parempaan potenssiin

, ,

Teksti Timo Hakala

Kesä lähestyy ja kelit lämpenevät, tämä saa usein myös rakkauden tunteen roihuamaan rinnassa. Miehillä saattaa kuitenkin rakkauden tilanteissa ilmetä kiusallinen vaiva, nimittäin erektiohäiriö. Erektiohäiriöstä ei useinkaan puhuta kovin suureen ääneen, vaan siitä halutaan vaieta. Nämä ongelmat voivat tuottaa häpeää ja tuskaa sekä kolauksia miehiselle itsetunnolle. Usein saatetaan myös kuvitella, ettei näihin vaivoihin ole mitään muita hoitokeinoja kuin lääkkeet. Tilanne voi aiheuttaa epätoivoa ja sen edessä saatetaan nöyrtyä ja luovuttaa omista toiveista ja haaveista. Muitakin hoitokeinoja on kyllä olemassa.

Perhelääkäreillä näihin asioihin ja niiden hoitoon on perehtynyt kokenut urologimme Timo Hakala. Hänen vastaanotollaan asioista keskustellaan avoimesti ja pyritään löytämään potilaan kannalta aina sopivin ratkaisu.

Perhelääkäreillä on lääkkeetön ja kivuton ultraääniterapia potenssiongelmiin. Hoitomuodon on todistettu parantavan peniksen verenkiertoa, mikä on tärkein asia erektion kannalta. Tutkimukset ja käytäntö ovat jo osoittaneet, että hoidolla saadaan aikaan erinomaisia tuloksia. Hakala on hoitanut tällä menetelmällä jo satoja miehiä, joista yli 90 % on ollut tyytyväisiä hoidon tuottamiin tuloksiin. Erektiohäiriöiden hoidossa tätä terapiaa käytetään lisäämään paisuvaiskudoksen verisuonitusta. Tällöin alueelle saadaan virtaamaan enemmän verta, mikä parantaa erektiota merkittävästi.

Hoitokertoja on yleensä kuusi ja yksi kerta kestää noin 20 minuuttia. Hoitoja voi ottaa 1 – 2 kertaa viikossa tai joka toinen viikko – potilaan aikataulun mukaan. Terapian tehokkuus alkaa näkyä jo hoitojakson loppuvaiheessa ja paranee vielä kuukausia hoitojen päättymisen jälkeen.

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.