Erikoislääkärillämme Heikki Valkamalla on asiaa

, ,

SIITEPÖLYALLERGIA

Vaivaako sinua nenän tukkoisuus, vuotava nenä, aivastelu, kutiavat silmät, väsymys? Siitepölyjen haitta alkoi tänä vuonna jo tammikuussa: Pähkinäpensas, leppä ja paju ovat aloittaneet kukintansa. Nyt on jo koivukin liittynyt joukkoon eikä kesä tuo mitään helpotusta.

Jos allergiaoireet ovat haittaavia, varaa aika erikoislääkärille, joka valitsee sinulle sopivimman hoitomuodon.

KUULEEKO LAPSI?

Kuulemisella on valtava merkitys lapsen sosiaalisessa, emotionaalisessa ja älyllisessä kehityksessä. Huonokuuloisuus hidastaa puheenkehitystä ja aiheuttaa helposti oppimis- ja käytösongelmia. Huono kuulo ja kommunikointiongelmat johtavat heikkoon itsetuntoon ja syrjäytymiseen. Jo kolmen kuukauden ikäinen lapsi tunnistaa vanhempiensa äänen ja puolivuotias kikattaa ja jokeltelee tavuja. Yksivuotias toistelee sanoja.

Yleisin syy lapsen huonoon kuuloon on oireeton korvatulehdus, joka pitkittyessään muuttuu ns. liimakorvataudiksi. Sen diagnosoiminen onnistuu korvaerikoislääkärin vastaanotolla mikroskoopin avulla. Hoitokeinoja on useampia: Mm. konservatiivinen eli lääkehoito ja radikaali eli leikkaushoito.

Jos epäilet, että lapsesi ei kuule tai kuulee huonosti, niin varaa aika korvalääkärin vastaanotolle.

HEIKKI VALKAMA
Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Olemme yksityinen, hyväntuulinen ja kokenut lääkäriasema. Meiltä saat lääkäri-, terapia-, laboratorio- ja työterveyspalvelut.

SOITA: 02 250 4433 | SIJAINTI | VARAA AIKA

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.