Sari Harjula kertoo, millaista on olla sairaanhoitajana Turun Perhelääkäreissä

,

Olen ollut sairaanhoitajana Turun Perhelääkäreissä nyt puoli vuotta.

Sairaanhoitajan urani on kestänyt 37 vuotta ja 36 vuotta siitä olen toiminut isossa, valtakunnallisessa, yksityisessä lääkärikeskuksessa. Työpaikan vaihto pienempään, paikalliseen oli ollut mielessäni jo jonkin aikaa ja tilaisuuden tullen en miettinyt hetkeä pidempään.

Viimeiset puoli vuotta Turun Perhelääkäreissä on antanut taas uuden, jo hiukan unohtuneen näkökulman, miten asioita hoidetaan yhdessä, lyhyillä ”komentoketjuilla”, asioita tarkkaan harkiten ja kaikki huomioon ottaen.

Myös pienillä lääkäriasemilla on isoja asioita annettavana asiakkaille. Leppoisan ilmapiirin, hyvin henkilökohtaisen palvelun, erinomaisen joustavuuden ja kaikkien huomioimisen katson olevan meidän lääkäriasemamme suuri vahvuus. Emme pysty mainostamaan määrättömästi tai hankkimaan lukuisia kymmeniä tuhansia maksavia hoitovälineitä, mutta tiedämme missä olemme hyviä.

Hyvät lääkärit ja hyvä työilmapiiri, joka heijastuu asiakkaisiin antaa erinomaisen pohjan sille, että teemme vain sitä minkä osaamme hyvin.

Minun työni sairaanhoitajana on pitää huolta asiakkaitten sairaanhoidollisista palveluista kuten lääkeinjektiot, rokotukset, verenpaineen mittaukset, sidevaihdot, ompeleitten poistot jne. Vuosien kokemuksella on mukava hoitaa potilaita monipuolisesti ja antaa neuvoja myös puhelimitse. Asiakas ei välttämättä itse tiedä minkä erikoisalan lääkärille hänen pitäisi varata aika ja hänen kanssaan mietitään yhdessä paras vaihtoehto.

Sairaanhoitajan työhöni kuuluu myös lääkäreitten toimenpiteissä avustaminen.

Perhelääkäreissä on miellyttävän rauhallinen ja kodikas ilmapiiri ja asiakas kohdataan aidosti ihmisenä, jota haluamme auttaa. Asia, joka jaksaa lämmittää lähes kaiken yksityispuolella nähnyttä sairaanhoitajaa!

Sari Harjula

Sairaanhoitaja

Olemme yksityinen, hyväntuulinen ja kokenut lääkäriasema. Meiltä saat lääkäri-, terapia-, laboratorio- ja työterveyspalvelut.

SOITA: 02 250 4433 | SIJAINTI | VARAA AIKA

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *