Työterveyshoitaja hakuilmoitus 22.12.2021

, , , ,

Työterveyshoitaja, kiinnostaisiko sinua työskentely kodikkaassa työyhteisössä mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit olla vasta urasi alkuvaiheilla tai jo kokeneempi alan ammattilainen. Meille on tärkeintä, että innostut työstäsi ja haluat jatkuvasti kehittyä.

Turun Perhelääkärit on kodikas, ketjuuntumaton ja ihmisläheinen lääkäriasema. Missiomme on auttaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla, ja uskomme vahvasti pystyvämme tähän omalääkäri-toimintamallimme avulla: haluamme tuntea potilaamme ja että potilaamme tuntevat meidät.

Sopisit meille, jos:

  • Olet koulutukseltasi terveydenhoitaja ja sinulla on oikeus toimia työterveyshoitajana
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön
  • Työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen ja haluat olla luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia

Aikaisempi työkokemus työterveyshoitajan tehtävistä, kokemus Dynamic Health -potilastietojärjestelmästä sekä kiinnostus työterveyspalveluiden myyntiin ja markkinointiin luetaan hakijalle eduksi.

Tehtävänäsi on huolehtia sinulle nimettyjen asiakasyritysten lakisääteisestä ennaltaehkäisevästä työterveyshuollosta ja sairaanhoidosta yhdessä moniammatillisen työterveystiimin kanssa. Haluamme tarjota työntekijöillemme merkityksellisen työn ja mahdollisuuden osallistua toimintamme kehittämiseen. Siksi pääset halutessasi osallistumaan työterveyshuoltopalveluidemme suunnitteluun ja kehittämiseen. Tarkemmat työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme, että kuulemme Sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.1.2022 mennessä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuskirje ja CV osoitteeseen jukka.penttinen@perhelaakarit.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Penttinen jukka.penttinen@perhelaakarit.fi

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *