Työterveyshoitajan paikka avoinna

Työterveyshoitaja, kiinnostaisiko Sinua työskentely kodikkaassa työyhteisössä mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa? Etsimme nyt joukkoomme työterveyshoitajaa. Voit olla vasta urasi alkuvaiheilla tai jo kokeneempi alan ammattilainen. Meille on tärkeintä, että innostut työstäsi ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi.

Turun Perhelääkärit on kodikas, ketjuuntumaton ja ihmisläheinen lääkäriasema. Missiomme on auttaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla, ja uskomme vahvasti pystyvämme tähän omalääkäritoimintamallimme avulla: Haluamme tuntea potilaamme ja haluamme että potilaamme luottavat meihin.

Sopisit meille jos:
– Olet koulutukseltasi terveydenhoitaja ja Sinulla on oikeus toimia työterveyshoitajana
– Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön
– Työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen

Aikaisempi työkokemus työterveyshoitajan tehtävistä luetaan hakijalle eduksi.

Tehtävänäsi on huolehtia Sinulle nimettyjen asiakasyritysten lakisääteisestä ennaltaehkäisevästä työterveyshuollosta ja sairaanhoidosta yhdessä moniammatillisen työterveystiimin kanssa. Haluamme tarjota työntekijöillemme merkityksellisen työn ja mahdollisuuden osallistua toimintamme kehittämiseen. Tarkemmat työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme, että kuulemme Sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.2.2021 mennessä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirje ja CV:si osoitteeseen jukka.penttinen@perhelaakarit.fi. Lisätietoa antaa Jukka Penttinen jukka.penttinen@perhelaakarit.fi.

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.