Työterveyshuollon hankkiminen on sijoitus yrityksen tulevaisuuteen

Työterveyshuolto on lakisääteistä työkykyä ja terveyttä ylläpitävää toimintaa, jonka tarkoituksena on ehkäistä ammattitauteja ja työperäisiä sairauksia. Työkykyiset ja hyvinvoivat työntekijät tekevät tulosta, sairastavat vähemmän ja viihtyvät työssään. Työterveyshuollon hankkiminen on siis sijoitus henkilöstön hyvinvointiin. Työnantaja järjestää ehkäisevän työterveyshuollon, kun hänellä on työntekijä tai työntekijöitä työsopimussuhteessa. Sairaanhoidon järjestäminen on vapaaehtoista.

Kysy lisää työterveyspalveluistamme

Milja Salo
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 041 3142 601
Email milja.salo@perhelaakarit.fi

Ketterät työterveyshuoltopalvelut järkevästi ja edullisesti

Turun Perhelääkärit tarjoaa työterveyshuoltoa pienille ja keskisuurille yrityksille joustavasti, yritystä kuunnellen. Työterveyshuollon palveluntarjoajien joukossa Turun Perhelääkärit on valtakunnallisia toimijoita pienempi, ihmisläheinen ja kotimainen yritys.

Työterveyshuollon kustannukset syntyvät käytön mukaan. Kela korvaa ennaltaehkäisevästä lakisääteisestä työterveyshuollosta 60% ja sairaanhoidosta 50%.

Ohessa esitietolomakeet:

Työhöntulotarkastuksen esitietolomake

Työterveystarkastuksen Esitietolomake

Koronarokotukset Perhelääkäreiden työterveydessä

Tarjoamme työterveysasiakkaillemme mahdollisuutta saada koronarokotteet henkilökunnallenne oman työterveyshuoltonne kautta. Rokotteet ovat yksi tehokkaimmista keinoista tartuntatautien torjumiseksi. Suomi tavoittelee mahdollisimman hyvää rokotuskattavuutta.

Olemme lähettäneet kaikille asiakkaillemme koronarokotuksia koskevan kirjeen. Pääset lukemaan koko viestin oheisen linkin alta.

Lue koko kirje täältä 

LÄHETÄ MEILLE SOITTOPYYNTÖ

OLEN KIINNOSTUNUT TYÖTERVEYSPALVELUISTANNE