Esittelyssä Turun Perhelääkäreiden työfysioterapeutti, Pirjo Tiihonen

,

TIIHONEN PIRJO Työfysioterapeutti, fysioterapeutti

Olen Mikkelistä kotoisin, kirjoittanut ylioppilaaksi Mikkelin Lyseosta, opiskellut Jyväskylässä lääkintävoimistelijaksi ja valmistunut Turusta ortopedisen ja sisätautien fysioterapian erikois- lääkintävoimistelijaksi. Matkan varrella ammattinimikettä muutettiin fysioterapeutiksi.

3.4.2020 valmistuin työterveyshuoltolain ( 1383 / 2001 ) ja sen nojalla annetun valtioneuvoston asetuksen ( 708 / 2013) määrittelemäksi työterveyshuollon asiantuntijaksi eli tutummin työfysioterapeutiksi Metropolian Amk:sta yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa.

Olen toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana toiminimelläni Fysiobalans Ft Pirjo Tiihonen jo 22 vuotta, vuoden 2019 heinäkuun alusta lähtien Turun Perhelääkäreiden vuokralaisena viidennessä kerroksessa Sibeliuksenkatu 3:ssa.

Ajanvaraus

Turun Perhelääkäreiden työterveyshuollon fysioterapiapalvelut tuotetaan kanssani ja ajanvaraus sekä työterveyshuollon asiakkailleni että fysioterapia-asiakkailleni tehdään minulle suoraan numerosta 040 512 5261 / Pirjo Tiihonen tai jätetään yhteydenottopyyntö sähköpostiin:

Pirjo Tiihonen

Fysiobalans -sähköposti

Fysiobalans -sivut

Palvelut Työterveyspalvelut

Toimin Turun Perhelääkäreiden työterveyshuoltotiimissä työfysioterapeuttina mm.
• työfysioterapeutin ohjaus ja neuvonta, Kela 1
• työpaikkakäynnit tarvittaessa yhdessä työterveyshoitajan kanssa
• suunnattu työpaikkakäynti fyysisen kuormituksen vähentymiseksi työpaikoilla ja
toimenpiteiden suunnittelu, arviointi ja seuranta yhteistyössä työpaikan kanssa
• työfysioterapeutin terveystarkastus sovituin testein
• sairaanhoidon kuuluessa palvelukokonaisuuteen tarjoan myös fysioterapiapalveluita, Kela2

Fysioterapiapalvelut

Olen ollut fysioterapeuttina jo 37 vuotta, joten kokemusta on kertynyt vähintään repullinen. Olen toiminut Hengitysliiton ja Turun Seudun Hengitysyhdistyksen palveluksessa sekä vuokralaisena että yhteistyökumppanina suurimman osan työuraani saaden heiltä tunnustuksena Hengitysliiton myöntämän Kultaisen ansiomerkin vuonna 2014 pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä.
Hengitysfysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia , elektroterapia ja manuaalisen terapian eri muodot ovat lähinnä sydäntäni, mutta olen myös kiinnostunut kaikesta mahdollisesta alaan liittyvästä. Olen koko urani ajan kouluttanut itseäni mahdollisimman monipuolisesti myös säilyttääkseni työn ilon ja nautinnon.

Koulutus

  • Lääkintävoimistelija, Jyväskylä 1983
  • Erikoislääkintävoimistelija, Turku 1987
  • Työterveyshuollon asiantuntijan pätevyys / työfysioterapeutti, Metropolia Amk 2020
  • Yli 60 erilaista kurssia ja lukuisia harjoituspäiviä ammattitaitoni kehittymiseksi ja ylläpysymiseksi vastatakseni asiakkaitteni antamiin fysioterapeuttisiin haasteisiin.

Tervetuloa!

Yhteistyöterveisin, Pirjo Tiihonen

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *