Fysiatrian erikoislääkärimme Heikki Ropponen kertoo osaamisestaan

, ,

Olen kokenut fysiatrian erikoislääkäri ja toiminut fysiatrian erikoislääkärinä yli 30 vuoden ajan, vuodesta 1989 alkaen.

Fysiatrina hoidan esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinongelmia. Erityiskiinnostuksen kohteeni ovat selkävaivat, niskavaivat ja olkapäävaivat.

Noidannuolen, välilevyn esiinluiskahduksen eli diskusprolapsin, välilevyn esiintyöntymän eli diskusprotruusion lisäksi esiintyy useita muitakin kiputiloja ja toiminnanrajoituksia aiheuttavia tautitiloja, mm. selän tulehdussairauksia, kasvaimia, rakennepoikkeamia, kuten selän skolioosia eli vinoutta, ja selkäydinkanavan ahtaumaa eli spinaalistenoosia.

Vastaavan tyyppisiä tautitiloja esiintyy myös kaularangan alueella, lannerangan ja rintarangan lisäksi. Rangan liikehäiriöistä mainittakoon mm. rangan instabiliteetti eli yliliikkuvuus, sakroiliakaalinivelen (SI-nivelen) eli suoliristiluunivelen ja fasettinivelen liikehäiriöt.

Hoidan sairauksia ja toiminnanrajoituksia ns. konservatiivisen hoidon keinoin tarvittaessa ohjaten potilaan leikkaavalle lääkärille.

HEIKKI ROPPONEN
Fysiatrian erikoislääkäri

Olemme yksityinen, hyväntuulinen ja kokenut lääkäriasema. Meiltä saat lääkäri-, terapia-, laboratorio- ja työterveyspalvelut.

SOITA: 02 250 4433 | SIJAINTI | VARAA AIKA

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *