Henkilöstö on voimavara

, ,

Turun Perhelääkärien työterveyden palveluita hyödyntää myös Kauppakeskus Myllyssä toimiva Manterol Casa, joka myy laadukkaita kodintekstiilejä, kuten lakanoita, pyyhkeitä, päiväpeittoja ja koristetyynyjä. Alunperin Manterol Casa on espanjalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 70 vuoden ajan. Yhtiön ainoa myyntipaikka Suomessa sijaitsee Raisiossa. Manterol Casa on sitoutunut erityisesti ympäristöasioiden ja vastuullisuuden huomioimiseen toiminnassaan ja siihen, että pienetkin yksityiskohdat on hoidettu hyvin. Yrityksen tuotteet valmistetaan omalla Valencian tehtaalla aurinko- ja tuulienergialla ja ne ovat myrkyttömiä.

Avainasemassa on yrittäjä Kristiina Engströmin mukaan se, että heidän tarjoamansa asiakaspalvelu on kunnossa ja tästä syystä omasta henkilöstöstä tulee pitää hyvää huolta, koska se on yhtiön kannalta äärimmäisen iso voimavara. Ihan niin Myllyn myymälässä kuin Perhelääkäreiden työterveyspalveluissa asiakkaiden kuunteleminen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää. Tässä yhteistyössä Perhelääkäreillä on tärkeä rooli siinä, että yrityksen työntekijät pääsevät tarvitsemaansa hoitoon riittävän ajoissa. Nopea hoitoonpääsy takaa sen, että työntekijät tervehtyvät nopeammin ja yrittäjälle kalliit sairaslomapäivät vähenevät.

Kristiina on ollut erityisesti vakuuttunut siitä, miten paljon Perhelääkäreillä panostetaan palvelun jatkuvaan kehittämiseen ja halutaan pitää lämminhenkisesti yhteyttä asiakkaisiin.

https://www.manterol.fi/

0 replies

Kommentoi, kiitos.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi, kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *